Solmuja Sydämellä, intohimona makramee

Solmuja Sydämellä on saanut alkunsa rakkaudesta ja intohimosta käsillä tekemiseen ja uuden luomiseen. 

Makramee-solmeilun aloitin vuoden 2019 alussa tutustumalla lukuisien videoiden ja kuvien avulla solmeilun saloihin. Harjoittelin monia perussolmuja ja lähdin niiden pohjalta suunnittelemaan omia töitäni. Monta yritystä ja erehdystä tuli vastaan matkan varrella - virheistä oppii ja lukuisita virheistä oppii vielä enemmän. Solmeilu vei minut kirjaimellisesti mennessään. Pieniä seinävaate- ja amppelikokeiluja syntyi toinen toisensa jälkeen. Solmeilu tuntui hyvältä, lähes terapeuttiselta. Ajatukset juoksivat solmujen perässä. 

Tuli hetki, jolloin omille seinille ei enään makramee-töitä mahtunut ja mieli tehdä uusia omia malleja kasvoi kaiken aikaa. seuraavaksi tuli aika perustaa oma toiminimi. Tässä sitä nyt ollaan, uuden yrityksen ja nyt uuden nettikaupan kanssa.

Tervetuloa kulkemaan tätä Solmuja Sydämelläni-matkaa kanssani,

Sari


Solmuja Sydämellä-tuotteet


Makramee-tuotteiden suunnittelun ja toteutuksen takana olen minä, Sari Pohjonen. Kaikki tuotteeni olen tehnyt itse käsin solmeilemalla kotonani Helsingin Siltasaaressa, Säästöpankinrannassa. 

Materiaalina käytän vain laadukkaita materiaaleja, pääasiallisesti kotimaista kierrätyspuuvillaa.

Koska tuotteet ovat käsityötä, ovat kaikki seinävaatteet ja amppelit yksilöllisiä. Myös tuotteiden koko saattaa samasta syystä poiketa aavistuksen varran ilmoitetusta.

Toimitusaika on 4-14 päivää riippuen siitä, löytyykö tuotetta varastosta vai lähdenkö valmistamaan sitä alusta alkaen asiakkaan oman väri- ja/tai kokotoiveen mukaisesti. Teen tilauksesta myös asiakkaan omia malleja. Uutuutena verkkokaupassa on nyt hääsomisteiden vuokraus. 

Myyn tuotteitani täällä verkkokaupassa, mutta sinulla on myös mahdollisuus käydä keskustelemassa kanssani omista ideoistasi täällä tekopaikalla - ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan vierailuaika. 

Yhteistyöterveisin,

Sari